PRIJAVA:   0 art.   skupaj: 3,00 €   
Brezplačna dostava pri naročilu nad 20€. 
katalog
Izdelek v akciji:


Nočna krema EKO GOJI 30ml

10,75 €
60% popust
4,30 €

Dodaj


Vsi akcijski izdelki

Pogoji poslovanja

Naša trgovina je ustvarjena z namenom, da se po dostopnih cenah ponudi visoko kvalitetna bio prehrana, naravna kozmetika in drugi izbrani artikli.

Za brskanje po trgovini ni potrebna prijava.
Če pa želite oddati naročilo, pa se morate registrirati.
Naročilo bomo pripravili v enem ali dveh delovnih dnevih.

V primeru naročila v vrednosti nad 20€ vam nudimo BREZPLAČNO DOSTAVO NA DOM po vsej Sloveniji.
Za naročilo manjših vrednosti kot 20€ zaračunamo poštnino 3€.
Pri prevzemu plačate odkupnino.

V 14ih dneh od prejema izdelkov nam lahko sporočite, da boste blago nepoškodovano vrnili. 30 dni po sporočilu nam lahko blago vrnete. Izdelke nam pošljete na zgornji naslov na vaše stroške. V 15ih dneh po prejemu vrnjenih izdelkov vam bomo stroške nakupa vrnili.

Dodatne informacije od ponedeljka do petka od 8h do 19h: 01 4364671.

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine zivacenter.org/shop so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Spletna trgovina Živa Centra je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabniku. Upravlja jo podjetje Živa Center d.o.o., v nadaljevanju ponudnik. Uporabnik je oseba, ki uporablja naš sistem, torej kupec v spletni trgovini.Ob registraciji v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ki ga sam določi v svojem profilu ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine zivacenter.org/shop, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Pogodbo je mogoče skleniti v slovenskem jeziku.

Dostopnost informacij Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja;kontaktne naslove; bistvene značilnosti blaga oziroma storitev; dostopnost izdelkov; pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve; vse cene jasno in nedvoumno določene; način plačila in dostave; časovno veljavnost ponudbe; rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila V spletni trgovini zivacenter.org/shop ponudnik omogoča način plačila po povzetju.

Ponudnik izda račun na papirju z razčlenjenimi stroški.

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga

V 14ih dneh od prejema izdelkov nam lahko sporočite, da boste blago nepoškodovano vrnili. 30 dni po sporočilu nam lahko blago vrnete. Izdelke nam pošljete na zgornji naslov na vaše stroške. V 15ih dneh po prejemu vrnjenih izdelkov vam bomo stroške nakupa vrnili. Odstop mora sporočiti na info@zivacenter.org 

Veljavnost ponudbe Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Vse cene vključujejo DDV. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Veljavnost akcijske ponudbe Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila.

Postopek nakupa Po oddanem naročilu kupec v nekaj dnevih prejme po pošti paket. Poštarju plača dogovorjeno odkupnino.

Evidenca naročil Vse pogodbe o naročilih hrani ponudnik v pisni obliki. Do njih je možen dostop kadarkoli..

Dobavni rok je po navadi 2 delovna dni na področju Slovenije, če je blago na zalogi. Če blaga ni na zalogi, ponudnik pošlje kupcu informacijo o spremembi naročila.

Dostava Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Dostava po Sloveniji je BREZPLAČNA, pod pogojem da je naročilo večje od 20€. V nasprotnem primeru so stroški poštnine 3€.

Varnost Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani ma.ziva.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila.Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti info@zivacenter.org ali po klasični pošti na naslov:.

Živa Center doo

Tomačevo 27, 1000 Ljubljana

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Izdelki v AKCIJI so v navednem popustu v prodaji do 31.12.2015 oziroma do odprodaje zalog.

Izdelava: e.orbit